Avignon Capital verkoopt Staybridge Hotel in Den Haag

Avignon Capital heeft Hotel Staybridge Suites the Hague Parliament aan de Lange Vijverberg 10/11 in Den Haag verkocht aan een buitenlands particulier beleggingsvehikel.

Het monumentale gebouw, in 2018 getransformeerd van kantoor naar hotel, is 6.500 m² groot, verdeeld over een begane grond en vijf verdiepingen. Het hotel telt 101 kamers, voorzien van compleet ingerichte keukens met een gemiddelde afmeting van 25–40 m². Het hotel biedt naast de kamers faciliteiten als een fitnessruimte, gedeelde lounge, vergaderruimte(s), wasruimte, een lobby/restaurant en 37 ondergrondse parkeerplaatsen. Het hotel wordt door Borealis Groep geëxploiteerd.

Ruben Schuuring, associate director Hotel Investment bij Savills in Nederland: ‘Mede door de stijgende rentes en de geopolitieke onrust kent de algehele vastgoedmarkt uitdagende tijden. Ondanks deze ontwikkelingen blijft de interesse in langjarig verhuurd hotelvastgoed onverminderd populair bij zowel binnenlandse als buitenlandse beleggers. Naast Amsterdam en Rotterdam zien wij een groeiende interesse van kopende partijen in Den Haag.’

Savills heeft de verkoper van commercieel advies voorzien tijdens de transactie. Het traject werd juridisch begeleid door Loyens & Loeff (verkoper) en Van Campen Liem (koper). De koper is technisch bijgestaan door Inesx Projectmanagement.

Scroll naar boven